onsdag 22 december 2010

Vad förväntar du dig av Farsta bibliotek - vad är viktigt för dig?

Så ställde vi frågan i den enkät som vi i dagarna har delat ut till besökare. Till dags dato har 156 personer svarat - tyckt - och önskat. Hetaste önskemålen var ett bra/brett utbud av medier, en lugn & tyst miljö samt kunna få hjälp av personal.

Vi är mycket glada för alla positiva förslag och önskemål som vi fått in. På frågan saknar du något? och under rubriken: egna synpunkter, har vi fått värdefulla tips som vi kan jobba vidare på under nästa år.

Intressant är också synpunkterna om ljudnivån i biblioteket. Vi är ett ganska "tyst" bibliotek. Men i enkäten framkommer att besökare ändå tycker att ljudnivån kan vara för hög. Bibliotek är kanske en av få offentliga miljöer idag där man inte exponeras för ljud i olika form - och det är en kvalitet vi skall värna om. Bibliotek som en oas för lärande och upplevande.

Vill du delta i enkäten? - undersökningen fortsätter till 8 januari.
Välkommen in till biblioteket!

1 kommentar:

Anonym sa...

Får nog hålla med om att ni är ett mycket tyst bibliotek jämfört med andra och att få ner nivån ännu mer kan bli ganska svårt tror jag. Är det inte så att när det för en gång skull är en tyst miljö så sticker de få lite högre ljud man hör ut så väldigt mycket mer?